Ninni Stenkula

Utvikler - Bekk Consulting AS

Liker

Utendørs, Synger, Gourmet, Kaffe Latte, Mac, Teamarbeider, Pratsom

Jobb

Jeg jobber som utvikler i et konsulentfirma som heter Bekk. Som konsulent blir man leid ut til andre bedrifter som trenger hjelp med diverse tekniske løsninger. Selv har jeg blitt leid ut til Vy(NSB) hvor jeg hjelper til med å bedre både appen og websiden til Vy. I en typisk hverdag sitter jeg med magien som ligger bak det å få fram ulike reiseruter når du søker på en togreise og få fram de rette prisene på reisen. Som utvikler sitter jeg ikke bare å programmerer, men deler kunnskap og hjelper kunder som ikke nødvendigvis kan så mye om teknologi til få finne gode løsninger på diverse tekniske problemer. Vi sitter alltid i team som gjør at man alltid har noen å samarbeide med. I Bekk arrangeres også kule foredrag og fagdager for å dele all kunnskap hver og en sitter på. Her blir vi inspirert av ny teknologi, og det er lett å alltid være oppdatert på det nye innenfor fagfeltet.

Utdanning

Jeg har ikke den typisk IT utdannelsen og kunne nesten ingen ting om programmering da jeg startet på studiet. Jeg trodde det bare var gutter som digget dette…, men da jeg startet på INSA (En ingeniør-skole i Frankrike) ble jeg introdusert til en helt ny verden. For med programmering kan man gjøre så mye! Jeg har for eksempel programmert roboter og automatisert biler til å stoppe og styre unna ulike hinder. Med å leke litt med matematikken kan man også programmere og designe autopilot-systemer til både fly og ubåter. I tillegg kan man bruke programmering og elektronikk til å lage en elektrisk sparkesykkel. Det finnes et hav av muligheter, det er bare fantasien som stopper deg!

Om meg

Jeg er en person som er veldig glad i sport og jeg er spesielt glad i tennis, turer, sykling og ski. Ellers er jeg også over gjennomsnittet glad i mat. Det finnes ingen ting bedre enn å lage og spise god fransk mat. Jeg tror Frankrike har satt sine spor.