Oddbjørn Følsvik

Marknads- og salsleiar - PE Bjørdal

Liker

Utendørs, Våt i håret, Vind i håret, Bokorm, Musikk på øret, Spiller, Håndverker, Casual, Gourmet, Te, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Biologi

Jobb

Jeg er leder for markeds og salgsavdeling med salg og der kontrakter og prosjekt blir styrt og gjennomført. Mye av hverdagen min går med til å snakke med kunder og medarbeidere, motivere, veillede, utfordre men også være med i konkrete problemstillinger både hva gjelder produkt og gjennomføring. I tillegg er jeg ute hos kunder og selger våre nye produkt, produkt som jeg i tidligere stilling var med på å utvikle. Jeg liker veldig godt å jobbe sammen med andre og se at de trives og utvikler seg slik at de gjør en god jobb, både for seg selv og for bedrifta. Jeg har relativt lite nytte av utdanninga mi, men den gir uansett en god bakgrunnskunnskap.

Utdanning

jeg valgte utdanningen fordi jeg ønska å jobbe maritimt enten innen oppdrett eller skipsbygging. Jeg har alltid likt realfag og det å skape noe, men mitt svakeste fag var trolig fysikk. Design og forståelse for prosesser og fremstilling var fag jeg likte godt. Jeg hadde en litt treg start der jeg valgte feil fag i videregående allmennfag og manglet fysikk. jeg valgte så ett år innen fiskeoppdrett før jeg gjennomførte førstegangstjeneste. Etter dette tok jeg forkurs for ingeniørhøgskolen, i Ålesund før jeg reiste til Bergen for å studere.

Om meg

I fritida så har jeg familie med ei jente på 20 og en gutt på 18 år. Jeg har tidligere spilt og dirigert musikkorps i tillegg til å spille bass i band (rock og pop ) I tillegg er jeg glad i natur og fisker og går på jakt. sammen med en kamerat har vi fått satt opp ballbinge og småbåthavn med 40 båtplasser.