Ole Nicolai Aarbakke

Forskningsformidler - AquaGen

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Quiz, Forskning, Biologi, Barn

Jobb

Jeg er ansatt som forskningsformidler i AquaGen, som er et bioteknologifirma og verdensledende på avl innen akvakultur. Min jobb er å formidle forskningen som ligger bak produktene AquaGen lager og hvilke fordeler det gir våre kunder. Men andre ord: jeg oversetter det forsknings- og utviklingsavdelingen finner ut slik at folk uten genetikkbakgrunn forstår hvordan vi foredler laksens egenskaper. I min jobb lager jeg foredrag og animasjonsfilmer, holder presentasjoner på fagmøter og kundemøter. Jeg reiser nokså mye og lærer masse om både fisk og folk

Utdanning

Jeg har tilbrakt alle mine sommere ved havet og fikk dermed tidlig en stor interesse for alt som svømte, krøp og satt fast der nede. Da jeg skulle velge studieretning valgte jeg det jeg alltid har vært mest interessert i og har ikke angret ett sekund.

Om meg

På fritiden er jeg mest utendørs og går på toppturer så ofte jeg kan, helst med randonneski. Jeg driver og litt med dykking og fridykking, noe jeg startet med i øygarden utfor Bergen da jeg studerte der.