Otto Sæterbø

Firmaeier / taksator - eSkatt as

Liker

Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Backpacker, Quiz, Musikk på øret, Katt, Casual, Sporty, Laid-back, Gourmet, Espresso, Fargerik, Spraglete, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Best uten boss, Fargeblyanter

Jobb

Jeg har hatt en rekke ulike jobber. Nå jobber jeg med tøffe utfordringer rundt veiledning om eiendomsskatt for kommuner. Jeg lager analyser på datagrunnlag som eiendomsregistre, kartgrunnlag og andre offentlige registre. Veileder kommunene i juridiske og politiske feller de kan treffe i forbindelse med eiendomsskatt. I tillegg jobber jeg også en del med tekniske løsninger som mobil datafangst og posisjonering. Har seks års erfaring fra utlandet, Indonesia, Armenia, Tanzania, Australia, Moldova, Tyskland og Danmark. Fantastisk å få oppleve andre kulturer. Jobber helst i mindre og tette team og lærer noe nytt absolutt hver dag - får brukt alt av kreativitet og løsningsevne.

Utdanning

Kartfag/ fotogrammetri og GIS er en flott men krevende utdanning, spennende med mye praktisk feltarbeid, og praktiske oppgaver og fin teoriutdanning. Nye teknologier hele tiden, og vi opplever veldig store teknologiske framskritt i hverdagen.

Om meg

Jeg er opptatt av Idrett (har vært leder i idrettslag og andre frivillige organisasjoner, trener, spiller og dommer) og lokalsamfunnet, som lokalpolitikk (formannskap og kommunestyre) skole (leder i FAU kommunalt FAU) organisasjon. Bryr meg om andre typer grupper i lokalmiljøet for å få samfunnet til å bli "bedre". Står veldig gjerne fram for de som sliter, og jobber tett med en del som sliter med rus eller psykisk helse. Jeg liker veldig godt å stille opp for å hjelpe andre som står svakere stilt enn de fleste.