Øyvind Ingebrigtsen

Student

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Vind i håret, Backpacker, Hund, Casual, Teamarbeider, Pratsom

Jobb

Akkurat nå jobber jeg bare i Revolve NTNU og som student. Min stilling er PR & kommunikasjonsansvarlig. Dette betyr ar jeg har ansvar for all ekstern kommunikasjon som vår organisasjon har. Som alle i markedsgruppen så må jeg være mye i kontakt med andre organisasjoner og må blant annet holde foredrag om jobben i Revolve. Det beste med jobben er at du hver dag blir utfordret til å bli bedre!

Utdanning

Jeg valgte maskiningeniør fordi den er den typen ingeniør med flest ukjente parametere. Du har så ekstremt mange kriterier for om feks et hjuloppheng er bra. Uansett hvor mange du finner så fins det alltid flere ukjente! Dette gjør at jobben aldri blir ferdig. Før jeg startet på studiet så var realfag mer jobb en gøy. Jo mer du får brukt realfag praktisk jo mer forstår du makten i disse fagene og hvor få grensene for hva du kan gjøre er!.

Om meg

Kunnskap er verdens beste motivator. Derfor er jeg med i Revolve NTNU. Rett og slett så jeg kan maksimere hvor mye kunnskap jeg får i meg under studietiden! Kjempe flott og kjempe gøy! Ellers er jeg glad i løping og spiller gitar når jeg har tid.