Øyvind Nordstrand

Rådgiver - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Digital, Håndverker, Hund, Casual, Sporty, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Forskning, Biologi

Jobb

Bidra til utvikling i næringer innen bioøkonomi og til at vikrmemiddelaktørene utvikler seg til å understøtte at nye gründere kan realisere sine ideer. En vanlig arbeidsdag består i å holde seg oppdatert på hva som skjer i samfunnet, lage saker til fylkeskommunens politikere og hjelpe dem med å gjøre gode beslutninger. Bruker hver dag det jeg har lært gjennom utfannignen min og lærer også stadig nytt.

Utdanning

Tok først yrkesfaglig utdanning på videregående og etterpå fagbrev. Startet på universitet som 26-åring etter å ha jobbet siden vidreregående skole. Fiskerikandidatstudiet gir en bred innføring i fiskerinæringen med sterk relevans til næringslivet og samfunnet generelt. Kjempespennende univers under og over vann som bare venter på oss. Mye av fremtidens løsninger ligger der og venter på oss. Lærte også mye om sammenhenger i samfunnet.

Om meg

Finnmarking fra lengst nord i Finnmark. Vant med midnattsol og mørketid. Trener en del og er glad i å være ute på fritiden. Er ganske praktisk anlagt. Liker utfordringer jeg kan løse. Har tidligere dykket en del. Liker å teste mine egne grenser.