Per Persson

(Begynner ny jobb på HiN snart. Tittel foreløpig ukjent) - Høgskolen i Narvik

Liker

Bokorm, Brettspill, Espresso, Barn

Jobb

Jeg underviser i matematikk på forkurset på Høgskolen i Narvik. Tidligere har jeg vært prosessingeniør på solcellefabrikken ScanCell i Narvik. Min jobb var å se til at prosessene fungerte som de skulle og å forbedre dem. Denne jobben passet bra med min utdanning og jeg fikk bruke mye av det jeg lært. Jobben på ScanCell var meget interessant. Mye spennende teknologi i en bransje hvor utviklingen gikk fort.

Utdanning

Jeg har alltid vært veldig interessert i realfag så att jeg skulle studere videre innen det området var det aldri tvil om. At det ble kjemi var mer en tilfeldighet. Jeg syntes starten på universitetsstudiene var vanskelig til jeg fant en måte å studere på som passet meg. Jeg likte alle fag i utdanningen men jeg ble mest fascinert av biokjemi og kompleksiteten i en celle.

Om meg

Jeg er interessert i vitenskap, filosofi og livssyns-spørsmål og leser mye om det på min fritid. Jeg er glad å leve i en tid hvor man kan finne så mye bra undervisningsmateriell på nett. Jeg er formann og teknikker i misjonskirken i Narvik og dette arbeid tar også mye av min tid.