Pia Lindkjølen

IT-konsulent - Iterate AS

Liker

Digital, Quiz, HTML, Brettspill, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Astronomi, Superhelt

Jobb

Jeg jobber som konsulent og sitter for tiden ute hos Amedia AS. I mediebransjen har de mange teknologiske utfordringer og det er mange veldig spennende utfordringer for at dagens aviser skal kunne publisere innhold enklest mulig! Hverdagen min går ut på å finne gode løsninger på diverse problemer også implementere de løsningene, enten ved å programmere eller på andre måter. Det beste med jobben min er at hver eneste dag lærer jeg noe nytt og jeg tror at jeg aldri kommer til å gå lei! Det er også innmari fint med all den friheten man har som IT-konsulent.

Utdanning

Jeg har alltid vært veldig nysgjerrig på alt rundt meg og jeg elsker å lære nye ting. Jeg har fra jeg var liten hatt lyst til å finne ut hvordan universet er bygd opp og hvordan det hele startet og min store plan var egentlig å studere astrofysikk. Da jeg skulle ta et år med noen morsomme fag som kunne være nyttig for meg senere "ramlet" jeg litt tilfeldig inn på informatikk. Dette er jeg nå veldig glad for! Jeg trivdes som plommen i egget med å kunne lage ting gjennom hele studiet. Det er ikke alltid enkelt å gå på universitetet, men sammen med mange flinke medstudenter ble studietiden likevel til en lek. Jeg hadde ikke hatt IT på videregående, men det var ikke noe problem. Det starter helt på scratch så alle har mulighet til å bli like gode.

Om meg

Jeg er en ganske engasjert person som liker å bidra! Gjennom studietiden i Trondheim var jeg mye frivillig i forskjellige organisasjoner. Jeg liker å spille volleyball og å lære nye ting.