Ragnar Morken

Student - Sopra Steria

Liker

Best med ball, Backpacker, Bokorm, Digital, Quiz, Musikk på øret, Synger, Spiller, Dress-code, Gourmet, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Sjefete

Jobb

Jeg jobber som prosjektleder i Sopra Steria. Dette innebærer å styre det administrative aspektet ved IT-prosjekter. I disse dager innfører er jeg med på å innføre et nytt system for medikamentell kreftbehandling i helse helse-sør øst. Dette er fantastisk spennende arbeid da det direkte påvirker legenes arbeidshverdag direkte og hjelper dem med å gi behandlingen riktig.

Utdanning

Høyverdisarbeidsplasser er essensielt dersom Norge ønsker å opprettholde et slikt velferdsystem vi har idag. IKT spiller den viktigste rollen i denne utviklingen. Min bakgrunn fra Informatikk har vært kritisk for at jeg kan kommunisere med mennesker som sitter dypt inne i teknologien, selv om jeg primært jobber på et administrativt nivå.

Om meg

Utenom jobben spiller jeg mye gitar. Jeg er med i firmabandet hvor jeg både synger og spiller gitar. Ellers må jeg innrømme at jeg bruker en god del tid foran PC-skjermen :)