Rawand Rizgar

Avdelingsingeniør - Statens vegvesen

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Sydentur, Digital, Spiller, Sporty, Kaffe Latte, Te, Fargerik, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Forskning, Interiør

Jobb

Jobber som kontroll ingeniør på bruer. Min arbeidshverdag går ut på å kontrollere konstruksjoner på de prosjektene jeg er med på. Jeg bruker for det meste min lærdom jeg har fra før, erfaringer både fra skolen og jobb. Det beste ved min arbeidshverdag er å finne feil som bør rettes, noen blir stresset av det mens andre tar det med et smil :)

Utdanning

Valget mitt for denne utdanningen har jeg alltid hat, det er fordi jeg liker å jobbe med tall og beregne. Jeg var ikke flink med matematikk når jeg gikk på videregående, men jeg hadde så lyst til å bli en ingeniør at jeg valgte å stå på. Viljen min fikk meg til å fullføre utdanningen i best grad. Selv om jeg var svak i realfag på videregående skolen så ble jeg overrasket på hvor morsomt det er å jobbe med det i universitet. Jeg følte at overgangen fra videregående til universitet ble mye enklere etter hvert når jeg følte meg mer sikker på det jeg gjorde.

Om meg

Generelt bruker jeg mye tid med venner og på trening. Jeg liker å spille fotball og se på fotball. Ellers driver jeg med mange andre aktiviteter og liker å holde meg i god form.