Roar Voll

Daglig leder - Alvdal Skurlag AS

Liker

Utendørs, Spiller, Teamarbeider

Jobb

Jeg leder en konkurranseutsatt bedrift hvor vi konkurrerer med store industrikonsern og hvor våre kunder kommer fra hele Norge. Vi må være gode på markedsføring og kommunikasjon. Det jeg lærte av realfag bruker jeg i liten grad, men utdanningen har gitt meg en metode i å tenke og komme frem til konklusjoner. Arbeidet mitt er i dag å samarbeide med mine kollegaer, våre kunder og våre leverandører for å videreutvikle oss ettersom samfunnet endrer seg slik at vi kan være en trygg og stabil aktør i lokalsamfunnet.

Utdanning

Da jeg som nyutdannet sivilingeniør fikk jobb i Esso Norge erfarte jeg at anbefalingene fra min far var rett. "Det er ikke så farlig hvilken utdanning du tar, men ta deg en utdanning! Utdanningen viser at du er i stand til å tenke selv, og det er inngangsbilletten din. Velger du realfag har du størst valgfrihet når du er ferdig med videregående skole"! Jeg likte realfagene godt, og ønsket å ha en godt betalt jobb. Dermed begynte jeg på det som i dag heter industriell økonomi. Dette har gjort at jeg i livet mitt har kunnet velge jobb både i byen og "på landet", hvilket har vært viktig for meg.

Om meg

Jeg har i mitt liv flyttet mye og opplevd alt fra industristeder, storbyer, mindre steder og landsbygd. Mo i Rana, Trondheim, Sunndalsøra, Oslo, Hamar og de siste 20 åra Fjellregionen (Rendalen og Tynset). I Rendalen drev jeg også i 15 år som hobbysauebonde og har 3 barn fra 15-22 år. På fritida mi liker jeg å gå turer i fjellet. Ellers er jeg en aktiv bridgespiller og konkurrerer der på norsk toppnivå.