Robertha Höglund

IP manager - Elkem

Liker

Katt, Dress-code, Pyntet, Gourmet, Te, Fargerik, Sort-hvitt, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete, Forskning, Dans, Mote, Smykker, Sko, Fargeblyanter

Jobb

Min jobb er å ivareta Elkems intellektuelle eiendeler. Patenter, varemerker, domenenavn, forretningshemmeligheter, er eksempler på dette. Jeg sørger også for at våre interesser er godt ivaretatt når vi samarbeider med andre bedrifter og forskningsinstitusjoner gjennom avtaler som inkluderer IP-bestemmelser.

Utdanning

Utdanningen ga meg drømjobben! Jeg liker immaterielle eiendeler og jeg får arbeide med dette hver dag i en innovativ bedrift som Elkem. jeg har en BSc fra Mexico i Industrial Engineering og en MSc fra Sverige i Innovation and Entrepreneurship. For meg var det veldig lurt å studere videre; resultatet var at jeg fikk en kjempespennende jobb!

Om meg

Jeg kommer fra Mexico. Jeg reiser mye privat (til Mexico, Amerika) og vet at det er veldig dårlig til miljøet men jeg prøver å redusere min CO2 fotavtrykk når jeg er i byen. Jeg tar bussen, spaserer, eller kjør el-bil. Ellers liker jeg å gå ut på nattklubb og jeg ser på Mad Men.