Roy Iversen

Prosjekt Ingeniør - Kongsberg Defence and Aerospace

Liker

Musikk på øret, Spiller, Hund, Laid-back, Espresso, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete, Forskning, Interiør

Jobb

Jeg er leder for studentorganisasjonen Revolve NTNU samtidig som jeg studerer produksjon og produktutvikling på NTNU. I Revolve NTNU designer, produserer og bygger vi en racer bil på 1 år! Mitt arbeid går ut på å koordinere hele prosjektet med hjelp av mange flinke medarbeidere. Jeg har ansvaret for alt som er relatert til HMS, fremgang og kvalitetsikring i prosjektet.

Utdanning

I utdanningen min får du muligheten til å prøve deg på et stort mangfold av oppgaver. Alt fra statistikk og mekanikk til elektriske kretser. Jeg har valgt å spesialisere meg innen prosjektledelse, kvalitetsikring og HMS som er en av de spesialiseringsgrenene som det er mulig å ta på min linje. Jeg er også utdannet som elektriker m/ fagbrev og følte derfor at det å nå ta en mekanisk utdannelse ville gi en bredere forståelse for hvordan komplekse prosjekter fungerer. Dette er aspekter som følger meg tett i den hverdagen jeg nå har som prosjektleder.

Om meg

Jeg er en person som liker å ha mange baller i luften og heller ha litt for lite en litt for mye tid. Dette er noe som reflekteres i at jeg har hatt studieverv hele tiden mens jeg har vært student og i tillegg til dette har jeg jobbet som elektriker i alt som er av ferier. Et godt eksempel på dette er at som leder i Revolve NTNU jobber jeg det som vil tilsvare en 140% faststilling i tillegg til å være fulltidsstudent. Siden jeg ikke begynte å studere før etter at jeg hadde tatt fagbrev og jobbet i noen år, har jeg et annet utgangspunkt til å se løsninger og hvordan teorien henger sammen med det praktiske i problemet. Dette er noe som er veldig givende og motiverende for videre læring.