Runa Asklund

Ingeniør - Aker Solutions

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Utendørs, Langtur, Lagidrett, Vind i håret, Quiz, Brettspill, Håndverker, Fargerik, Teamarbeider, Barn

Jobb

Jeg jobber som ingeniør i Aker Solutions. For tiden har jeg rollen som disiplinleder for ei gruppe på ca 20 personer. Min arbeidsoppgave da består i å følge opp at arbeidet fag-disiplinen utfører er i riktig kvalitet og at vi leverer til riktig tid. Den delen av studiet jeg har mest bruk for i jobben min er prosjektarbeid og gruppearbeid. Det beste med jobben min er at den er variert og at jeg får jobbe sammen med mange forskjellige, flinke folk. Arbeidsdagen blir aldri som jeg hadde planlagt.

Utdanning

Jeg har alltid være interessert i realfag, så at jeg skulle velge noen innen den retningen var selvfølgelig. At det ble akkurat elektro var mer tilfeldig. Jeg gikk elektro på videregående, tok fagbrev som elektriker før jeg fortsatte videre på forkurs for ingeniør. Jeg kan ikke si at jeg strevde med noen spesielle fag på ingeniørutdanningen. Jeg tenker likevel at jeg muligens burde lagt litt mer vekt på språk, f.eks engelsk, på ungdomsskolen og videregående pga at lærebøkene stort sett var på engelsk. Jeg fant ut at jeg likte gruppearbeid mens jeg studerte.

Om meg

Utenom jobben liker jeg å holde meg i aktivitet. Jeg har tre barn, så det å være aktiv er egentlig ikke noe problem. Jeg er glad i å være ute i naturen, joggetur, gåtur eller på ski. Friluftsliv generelt.