Saeid Hosseini

Student

Liker

Fotballfanatiker, Spiller, Hipster, Traktekaffe, Te, PC, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Astronomi

Jobb

Jeg er medlem av Revolve NTNU som lager en racerbil hvert år for å konkurrere mot verdens beste universiteter i forskjellige konkurranser rundt hele verden. I 2016 lagde Revolve NTNU nordens første 4 hjulsdrevene EL-bil. Bilen kjørte fra 0 til 100 km/time på 2.2 sekunder, og kom på 6. plass. I 2017 lager vi en enda raskere bil og sikter på første plassen. Det kuleste med det vervet er at jeg får lov til å lære og jobbe med avansert og modern teknologi til å lage et produkt som er vannvittig kult.

Utdanning

Jeg studerer sivilingniør Produktutvikling og Produksjon som også er kjent som Maskin på NTNU. Vi lærer å tenke kreativt, og bruke realfag til å utvikle produkter som gjør vår hverdag lettere. Jeg har valgt spesialiseringen industriell mekanikk, og vurderer å velge biomekanikk som hovedprofil. Da kommer jeg til å utvikle medisinsk teknologi som er veldig framtidsrettet.

Om meg

Jeg elsker fotball, teknologi og politikk. Jeg spiller iranske musikkinstrumenter og ser på "House of Cards" og "How I met your mother".