Sara Elise Bø

Student

Liker

Utendørs, Topptur, Bokorm, Teamarbeider, Design, Arkitektur

Jobb

Jeg studerer fortsatt, men drømmen er å bli arkitekt. Jeg går ingeniørlinje slik at jeg kan bruke byggetekniske kunnskaper videre, og dermed finne løsninger som er både praktiske, estetiske og bærekraftige.

Utdanning

Jeg studerer byggdesign ved USN Porsgrunn og valgte denne utdanningen fordi jeg ønsker å ha en bred bakgrunn i utdanningen min, og fordi tekniske løsninger er en viktig del av bygninger. Det hjelper ikke om et hus ser bra ut, dersom det er konstant dårlig inneklima. Jeg hadde generell studiekompetanse fra videregående, og gikk derfor forkurs på sommeren før jeg begynte på høgskolen i Porsgrunn (nå universitet) høsten 2016.

Om meg

Jeg har aldri gjort det særlig godt i realfag på skolen, jeg synes det var vanskelig. Det er nok også grunnen til at jeg har valgt å gå en realfagsrettet linje - jeg ønsker å utfordre meg selv. På fritiden er jeg på tur, rir på ponnien min eller pusler med større og mindre prosjekter. For tiden holder jeg på å pusse opp huset mitt fra 1937. I helgene jobber jeg som omviser på museum.