Signe Katarina Evjen

Kontrollingeniør - Statens vegvesen

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Lagidrett, Vind i håret, Sydentur, Hund, Casual, Sporty, Traktekaffe, Te, Fargerik, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Pratsom, Dans, Barn

Jobb

Jeg er ansatt som kontrollingeniør i Statens Vegvesen, prosjekt Hålogalandsbrua. Jeg er ansatt på betongentreprisen for prosjektet. Min jobb går ut på å følge opp det daglige arbeidet mot entreprenør. Kontrollere at kontrakt som er inngått blir fulgt opp, sørge for at vi får inn den dokumentasjonen som kreves og gjennomføre daglige befaringer på anlegget. Det vi kontrollerer kan f.eks. være stikkprøver av betongen som støpes i brua, armeringsoverdekning, temperatur i betongen, at utførelse blir gjort i hht kontrakt og sjekke at HMS blir ivaretatt. Jeg har også jobbet innenfor faget landmåling.

Utdanning

Jeg var veldig usikker hva jeg skulle gjøre etter videregående skole. Jeg likte realfag, så ingeniørhøgskolen syntes jeg var en god ide. Jeg valgte bygg og anlegg. Jeg har ikke angret på mitt valg. Det var en del ganger jeg lurte på hva jeg skulle med det jeg lærte, men når man kommer ut i arbeidslivet får man knagger å henge kunnskapen på. Da ser man sammenhengen mellom teori og praksis.

Om meg

Jeg er 45 år og har mann, tre barn og hund. Jeg er en positiv og sosial person. Jeg liker å holde meg i aktivitet, så litt trening og tur i skog og fjell opptar mye av min fritid. Vi er en aktiv familie og sammen med dem og venner har jeg det aller best :-)