Sondre Hafnor

Student

Jobb

Jeg jobber med et studentprosjekt som heter Revolve NTNU. Det går ut på å bygge en enseters racerbil som skal delta i studentkonkurransen Formula Student UK til sommeren. Prosjektet er ikke i regi av skolen og alt arbeidet skjer på fritiden. Revolve NTNU baserer seg på frivillig arbeid, så jeg tjener ikke penger på dette - i hvert fall ikke på kort sikt. Likevel får jeg mange gode erfaringer og kunnskaper som gir meg en fordel når jeg skal ut i arbeidslivet. Jeg tror jeg fikk jobben fordi jeg viste stor interesse for prosjektet, og fordi jeg var villig til å bruke mye av min fritid.

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningsretningen fordi jeg alltid har vært glad i realfag, og jeg er interessert i hvordan ting fungerer. Utdanningen er vanskelig, men også givende. Jeg lærer noe nytt hele tiden, og det liker jeg veldig godt.

Om meg

Ved siden av å vere student ved masterstudiet i materialteknologi ved NTNU, jobber jeg med et studentprosjekt der jeg er med på å bygge en enseters racerbil som skal delta i studentkonkurransen Formula Student UK til sommeren. Gjennom å delta på dette prosjektet høster jeg mange gode erfaringer og kunnskaper som vil gi meg en fordel når jeg skal ut i arbeidslivet.