Steffen Johnsen

Senior fagrådgiver - Annet

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Ekstremsport, Våt i håret, Digital, Casual, Sporty, Gourmet, Traktekaffe, Te, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Design, Sko, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg skriver søknader om forsknings- og utviklingsprosjekter for store og små firmaer som trenger hjelp til å beskrive sin teknologi og prosjekter på en god måte. I jobben møter jeg firmaer fra alle bransjer, og må bruke stort sett alle fag jeg har hatt gjennom studiet for å raskt kunne forstå hva de holder på med og hvordan vi kan bistå. Det beste med jobben min er å treffe så mange fine mennesker og høre om alle de spennende prosjektene de jobber med.

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningsretningen fordi jeg har en genuin interesse for teknologi, og spesielt biler og motorsykler. Jeg hadde lyst til å lære mer om hvordan man kunne produsere og utvikle nye produkter, rett og slett hvordan jeg kunne sette ideene mine ut i live. Studiet tar for seg og beskriver mange av de tingene vi finner rundt oss i hverdagen og som vi tar for gitt. Det er spennende å vite hva som ligger bak alle produkter og tjenester. Utdanningen gir muligheter til å jobbe innen de fleste bransjer, både som konsulent, i industrien eller kanskje som gründer av en egen bedrift. Det utrolig gode studentmiljøet! Trondheim kan by på absolutt alt man måtte ønske, uansett interesse. Selv når man tror man har full oversikt over mulighetene i denne byen, dukker det alltid opp nye!

Om meg

Jeg dykker, sykler, står på ski, trener styrke og er med venner og familie. Jeg liker å fotografere, drive med 3D-printing og å holde meg oppdatert på det som skjer innenfor mitt fagfelt.