Stian Brække

Forbedringsingeniør - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Lagidrett, Best med ball, Fotballfanatiker, Håndverker, Katt, Hund, Casual, Traktekaffe, PC, Teamarbeider

Jobb

Prosjektere prosessanlegg i industrien. Finne tekniske løsninger, beregning av væske-, masse-,gass- og energistrømmer. Tegning i 2D og 3D av prosessanlegg.

Utdanning

Når jeg gikk på ungdomsskolen var det matte og gym som var de interessante fagene. Jeg var ikke veldig interessert i skolen ellers og gikk kjemi og prosess på videregående siden dette virket som et spennende yrke. Etter 6 år som prosessoperatør ønsket jeg større utfordring og ønsket å lage industrianlegg. Forkurs for ingeniørstudier ble derfor påbegynt og endte i en Sivilingeniørgrad 6 år etter. Nøkkelen for de gode resultatene jeg hadde på Universitetet er evnen til å se det praktiske i fagene, hva innholdet i fagene kunne brukes til. Det som var overraskende med overgangen til at Universitetet var at jeg gjorde det så bra, mange tror nok at det bare skal være skolelys som tar høyere utdanning og at de tar det mye enklere enn en selv. Dette er helt feil, de aller fleste kommer seg igjennom høyere utdanning med litt innsats, og alle kommer til å møte noen på sitt eget nivå og med egne interesser (dette er i alle fall min oppfattelse)! Og det er faktisk veldig gøy å studere! ?

Om meg

Jakt, fiske, friluft, hunder, fotball