Stig Myrmel

Siv.ing. - produkt-ansvarlig - Enivest AS

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Jobb

Jobben fikk eg ved at Enivest henvende seg til meg og lurte på om eg hadde lyst på jobb. Eg hadde søkt om sommarjobb i Enivest tidligare utan å få det, men dei kjente til meg utifrå den søknaden. Jobben min i dag er Produktansvarlig. Eg starta på kundesenter og leveranse og var der i to år før eg blei med i produktavdelinga. Jobbar og med tekniske ting og er med i vakt-gruppa. nnskapar rundt systemutvikling har vore veldig nyttig. Også data og telekom-kunnskapar har vore veldig nyttig. Dette for å vite korleis ting fungerar.

Utdanning

Valgte det fordi eg var interessert i data. Etterkvart vart det meir og meir interesse for Telekom, så valgte å spesialisere meg innen det dei siste to åra.

Om meg

Eg har spilt aktivt volleyball i over 20 år. Siste 8 åra har eg spilt på elitelaget til Førde og her blitt Norgesmester og seriemester og spilt i Europacupen. Av andre interesser så er det skikjøring om vinteren og fjellturar om sommaren. Bur i Førde sentrum. Har og ei hytte ved sjøen som blir brukt om sommaren til fisking, bading osv.