Stine Myhre Selås

Sivilingeniør - Offshore Vindkraft - Equinor

Inviter

Rollemodellen er i fødselspermisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Vind i håret, Backpacker, Bokorm, Brettspill, Casual, Sporty, Pyntet, Gourmet, Traktekaffe, Espresso, Te, Teamarbeider, Pratsom, Sko, Barn

Jobb

Jeg jobber i Equinor (Statoil), der jeg har jobbet siden jeg var ferdig på NTNU i 2010. Jeg har vært ansatt i avdelingen for kontruksjoner, men har i løpet av mine første år jobbet som «Graduate» som vil si at jeg har hatt mulighet til å jobbe med mye forskjellig. Jeg har bl.a. jobbet med flytende vindmøller, oljerørinstallasjon på plattformer i Nordsjøen, boreoperasjoner og plattformer. Jeg jobber mest fra kontoret, men har også vært med flere prosjekter ut offshore og testet ut livet med kjeledress. Det jeg liker best med jobben min er nettopp denne variasjonen og muligheten til å oppleve og lære så mye forskjellig hver dag. Den ene dagen sitter jeg med skjørt på kontoret, den andre dagen har jeg på meg kjeledress og skrur bolter. I dag jobber jeg med offshore vindkraft. Jeg har jobbet både med vindmøller som flyter, vindmøller som er står fast på sjøbunnen og kraftstasjonen som fører kraften til land.

Utdanning

På videregående gikk jeg studiespesialiserende med fordypning i matte, fysikk og kjemi. Etter videregående tok jeg et friår der jeg jobbet og reiste. I 2005 begynte jeg å studere sivilingeniør innenfor Marin Teknikk og var ferdig utdannet i 2010. Våren 2009 var jeg i Singapore og hadde et semester på universitet der som utvekslingsstudent.

Om meg

Jeg brenner for realfag og nysgjerrighet. Se min video her; https://www.youtube.com/watch?v=oFgAxg2zpT8