Svend Heier

Daglig leder - STABLE AS

Liker

Utendørs, Langtur, Vind i håret, Sydentur, Digital, Spiller, Håndverker, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Best uten boss, Forskning, Design, Barn

Jobb

Daglig leder for STABLE som utvikler og selger stabiliserte plattformer for bruk ombord i båter (stabiliserte senger, biljardbord etc etc). Jeg designer og utvikler produkter, programmerer, finner og leder underleverandører. Jeg administrerer salg og markedsføring og er mye ute og selger selv. Jeg har bruk for alt jeg har lært + salg, kundebehandling og det å lede andre. Det beste ved jobben er få være kreativ, skape verdier og arbeidsplasser og realisere "drømmer og visjoner".

Utdanning

Siv ing studie på NTH var for meg eneste alternativ. Jeg er levende opptatt av realfag, teknologi, ingeniørkunst og det å lage/skape konkrete ting (ikke så glad i utredninger og studier). Jeg strevde med språk og kjemi. Overgangen i fra videregående (gymnas) var brutal, selv om NT&H var rimelig skolepreget med et strukturert og nokså fast studieopplegg. Det brutale var friheten og ansvaret for "egen læring".

Om meg

Ved siden av arbeidet og familie har jeg følgende interesser: spiller fiolin i et lite strykeorkester, trener mye (sykkel, roing i trebåt, ski, løpe), skog og mark, fjellet og ikke minst SJØEN, elsker å være på havet i robåt, seile eller bare drive rundt.