Sverre Lang-Ree

Innkjøpssjef, prosjektleder og bonde - Geno SA

Liker

Utendørs, Musikk på øret, Katt, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Teamarbeider, Ettertenksom, Biologi

Jobb

Har tidligere jobbet med fôr og komponering av fôr til husdyr i Felleskjøpet. Også jobbet som avlssjef, ansvar for FoU arbeid innen husdyravl på NRF (Norsk Rødt Fe). Mye utviklings og prosjektarbeid herunder også Forskningsrådprosjekt. Har i senere tid jobbet med kvalitetsssikring, Lean forbedringsarbeid og oppbygging av innkjøpsrutiner. Jobber mye med mennesker, bygge opp systemer, se etter forbedringspotensialer enten det gjelder husdyr eller systemer.

Utdanning

Allsidighet. Jobbe med biologiske prosesser. Se sammenhenger og kombinasjoner. Alt henger sammen med alt. Må forstå biologi for å klare å oppnå effektivisering og økonomi og motsatt. Mulighet for å flytte grenser mellom bransjer. Feks fra husdyrforskning til human forskning.

Om meg

Allsidig bakgrunn og erfaring, har prøvd og sett mange muligheter for å benytte min type utdannelse. Er i tillegg bonde og produserer skinkegriser til spesialproduksjon av St Kristina langtidsmodnede spekeskinker, korn og grønnsaker. Har også flere styreverv innen primærnæringen (Nortura, Hedalm, Stange Almenning). Liker å skape resultater, utålmodig uten at det alltid synes, bedre på å se muligheter og oppstarter enn på avslutninger. Interesser: Friluftsliv, trening, reiser Gift og 3 barn