Tarjei Benum Solvang

Sivilingeniør - Nordlandsnett AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Lagidrett, Vind i håret, Best med ball, Digital, Musikk på øret, Sporty, PC, Mac, Pratsom, Forskning, Barn

Jobb

Jeg jobber som sivilingeniør i Nordlandsnett som er et datterselskap av Bodø Energi. Jobben min består av å planlegge den langsiktige utviklingen av det eletriske kraftsystemet i regionen. I tillegg er jeg prosjektleder selskapets AMS-prosjekt og anvarlig for selskapets aktiviteter innen forskning og utvikling. Jeg har varierte og spennende arbeidsoppgaver. Muligheten til å påvirke min egen arbeidshverdag tiltaler meg, og jeg får løst oppgaver som har stor samfunnsnytte. I tillegg er det et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer. Mine analytiske egenskaper kommer godt til nytte i min jobb, samt evnen til å sammenfatte informasjon fra ulike kilder. Og så får jeg selvfølgelig brukt mine faglige kunnskaper.

Utdanning

Interessert i realfag og ønsket en utdannelse som ga gode valgmuligheter, utfordringer og sikker jobb. Jeg syns tidvis at utdanningen kunne være nokså krevende. Men det gjelder å være strukturert i tilnærmingen til faget og arbeidet man legger ned betaler seg.

Om meg

Jeg bruker stort sett fritiden min på trening, friluftsliv og sosialt samvær med venner.