Terje Kjetil Fossheim

Universitetslektor - NTNU

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Kampsport, Best med ball, Friidrett, Sydentur, Digital, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Synger, Spiller, Håndverker, Casual, Sporty, Gourmet, Kaffe Latte, Fargerik, Spraglete, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Forskning, Geologi, Superhelt, Design, Mote, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

Foreleser ved NTNU i Byggteknikk som har med hva som er viktig å tenke på når man skal tegne hus, vi kaller det å prosjektere boliger/ hus/ leiligheter. Har også ansvar for et laboratorium. Det jeg elsker med jobben min er at jeg får lære bort alt jeg kan om bygg og bygninger ?

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningen da jeg er veldig interessert i bygg og bygninger. På BI fikk jeg god økonomisk forståelse som jeg trenger i byggebransjen. Pedagogikk og master fra NTNU. Som du ser så har jeg litt forskjellig bakgrunn.

Om meg

Spiller golf, løper, trener endel, liker technomusikk, gå turer, reiser endel, fisker ørret som jeg har gjort siden jeg var 5år ? Jeg vet hvordan det er å være ung, og hvilke utfordringer det er i dagens samfunn. Inviter meg så får du en morsom og fin stund, med mye latter, god stemning og masse masse mer .)