Terje Skjevik

Daglig leder - RO SOlutions AS

Liker

Utendørs, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Quiz, Musikk på øret, Håndverker, Hund, Casual, Kaffe Latte, Traktekaffe, Fargerik, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Design, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

Jeg leder et "kunnskapsteam", i arbeidet med å utvikle ny teknologi for å øke utvinningen av olje på nye og eksisterende oljefelt. Arbeidsdagen består ofte av kreative diskusjoner omkring løsninger og muligheter, datasimuleringer, datakonstruksjon, reiser og sosiale begivenheter med kolleger. Jeg bruker mye av det jeg har lært på skole, og enda mere det jeg har erfart. Det beste med jobben er å få være med å skape gode produkt og fremtidsrettede arbeidsplasser sammen med kolleger jeg verdsetter høyt.

Utdanning

Jeg valgte min utdanning mye pga "tradisjon" og ønske om å jobbe innen industri. Jeg strevde mye med realfagene og lå midt på treet, likevel jobber jeg med tema innenfor noen av de mest krevende realfagsemnene i min jobb. Dette tror jeg har noe med forholdet mellom teori og anvendt kunnskap, det å sette ting i praktisk sammenheng kontra teori, jeg oppdaget under skolegangen at fagkombinasjoner i spørsmål som var praktisk rettet var enklere å fatte en den rene teoretiske delen.

Om meg

På fritiden følger jeg opp familie og tre aktive barn. Jeg har en stor kameratgjeng fra barndommen som holder god kontakt. Hører mye på musikk, og deltar sammen med barna mine som spiller musikk. Står slalom på vinteren og sjøliv på sommeren, og får selvsagt trent for lite.