Thomas Baxter

Bygningsfysiker (Siv. Ing.) - Link Arkitektur AS

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, Te, PC, Teamarbeider, Forskning, Design, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber som bygningsfysiker i Link Arkitektur. Ved å jobbe som ingeniør blant arkitekter kan jeg hjelpe de med tekniske utfordringer slik at vi sammen kan få til stilige bygg som også funker bra teknisk. I jobben jeg har nå lærer jeg nye ting hver dag, har varierte og givende oppgaver og stor mulighet til å påvirke min egen jobbhverdag. Spennende, utfordrende og lærerik arbeidsoppgaver er det beste med min jobb.

Utdanning

Jeg var sikker på at jeg ønsket videre utdanning etter VGS, men usikker på hva. Jeg undersøkte mange ulike muligheter, men ble ikke riktig klok på hva jeg hadde lyst til å gjøre. Broer og andre byggverk fascinerte meg, og jeg ønsket å designe broer og andre byggverk, og sørge for at de tåler alle laster de skal tåle. Med lite kunnskap om hva jeg gikk til, begynte jeg på HiST for å ta en bachelor innen bygg. Allerede etter innføringsprosjektarbeidet den første uken hadde vi holdt på med saker som jeg kunne se for meg å jobbe med senere, alt fra konstruksjon til byplanlegging. Jeg synes det var så kjekt å være student, at jeg hadde ingenting i mot å gå to år til på NTNU, med alle fordelen det bringer med seg. I det store og hele synes jeg ikke utdanningen var vanskelig, heller utfordrende til tider, men helt klart mest moro!

Om meg

Jeg kjører mye snowboard (rundt 100 dager) hver vinter, og er litt inblandet i snowboardindustrien. Jeg klatrer, skater og løper mye om sommeren. Jeg liker godt å reise, og da ofte til ulike steder i verden som tilbyr de beste forholdene for mine interesser og spesielle opplevelser.