Thorvald Gundersen

Senior Advisor - Future Solutions AS

Liker

Musikk på øret, Håndverker, Casual, Laid-back, Espresso, Te, PC, Teamarbeider, Forskning, Barn, Arkitektur

Jobb

Jeg arbeider i konsulentselskapet Future Solutions AS som holder til på Bømlo, hvor jeg forsker på hvordan man får mennesker, teknologi og organisasjoner til å fungere best mulig sammen. Det dreier seg hvordan man bruker IT systemer og hvordan folk og bedrifter samarbeider mot felles mål. Dette er et doktorgradsprosjekt med Universitetet i Stavanger og forskningsinstituttet Polytec i Haugesund. Arbeidsdagene mine er varierte. Noen dager jobber jeg i Stavanger, andre i Haugesund, og noen ganger er jeg på Bømlo. I tillegg har jeg god kontakt med andre bedrifter som ønsker å lære mer om Integrerte Operasjoner. Jeg må hele tiden sette meg inn i nye ting og lærer noe nytt hver dag. Jeg leser forskningsrapporter og utvikler teori, men har også veldig god kontakt med praktiske utfordringer i bedrifter.

Utdanning

Jeg studerte transportøkonomi, logistikksystemer og logistikkledelse ved Høgskolen i Molde. Matematikk er det viktigste faget for å kunne lære logistikk. Studiet har mye statistikk og numerisk programmering. Det betyr at man uttrykker problemstillinger fra virkeligheten som regnestykker og bruker dataprogrammer for å regne ut best mulig løsning.

Om meg

Vasker klær og liker å være ute når det er fint vær. Trives godt på sjøen, særlig med tube på slep. Liker både langrenn og slalåm. Går/jogger litt tur...