Tina Wågønes

Daglig leder - Papirbredden Innovasjon

Liker

Treningssenter, Utendørs, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Sydentur, Bokorm, Digital, Katt, Dress-code, Casual, Gourmet, Kaffe Latte, Te, Sort-hvitt, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Best uten boss, Design, Barn

Jobb

Papirbredden Innovasjon jobber med å utvikle prosjekter som bidrar til å skape flere kunnskapsbaserte arbeidsplasser i regionen. Innovasjon og teknologi er viktige ingredienser i arbeidshverdagen. Vi søker inspirasjon fra innovasjonsmiljøer i inn- og utland, og jobber sammen med mennesker fra ulike miljøer og fagområder. Prosjektarbeid er spennnende. Du må evne å tenke kreativt, motivere de andre i teamet ditt, og å jobbe strukturert for å nå målet. Du får være med på hele reisen fra en idé fødes til den blir til et konkret resultat - enten det er et arrangement, et nytt produkt, løsning eller en helt ny bedrift. Det er ingeniørkunst!

Utdanning

Det var flere grunner til at jeg valgte å bli ingeniør. I 1984 var vi i datamaskinens spede barndom, og etter et besøk av ingeniørstudenter fra NTNU, syntes jeg det hørtes gøy ut å lære mer om fremtidens vidundermaskin. Det var det flere enn meg som hadde lyst til, og jeg måtte gå via tre år på ingeniørhøyskolen i Grimstad før jeg avsluttet sivilingeniørstudiet med to år på NTNU. Valget mitt ble nok også påvirket av datidens trend i tiden, at jenter skulle velge utradisjonelle studier og jobber. Den største overgangen fra videregående var nok ikke det faglige - men det å flytte hjemmefra. Fagene var varierte, også i vanskelighetsgrad, og med større krav til egen motivasjon og studieplanlegging. Jeg har alltid vært glad i matematikk, og det har vært en stor fordel gjennom hele studiet. Ellers er mytene om studentlivet ikke oppskrytt - det var en utrolig sosial og spennende tid! Etter ti år i arbeidslivet tok jeg en Master of Management på BI, noe som påvirket mitt videre karrierevalg - blant annet med å starte opp egen bedrift.

Om meg

For meg har det vært viktig å kombinere jobb med et godt sosialt liv sammen med familie og venner. Jeg er gift og har to barn som nå står på farten til å bli studenter selv. Vi setter stor pris på å reise og oppleve nye ting sammen, og lever nok ellers som en vanlig familie med hver våre fritidsaktiviteter og skjermtid. Selv er jeg glad i hester og ridning, og har hatt mange flotte rideturer i utlandet, sist i fjellheimen på Sicilia.