Tine Hildisch

Healthcare Consultant Manager - Roche Norge AS

Liker

Utendørs, Våt i håret, Backpacker, Sydentur, Hund, Sporty, Pyntet, Kaffe Latte, Teamarbeider, Forskning, Biologi, Smykker, Barn, Interiør

Jobb

Jeg er veldig sosial og liker å jobbe med mennesker. I min stilling jobber jeg med mange like mennesker og fagområder. Derfor liker jeg stillingen som prosjektleder. Min tidligere erfaring fra grunnforskning, er viktig slik at jeg forstår det grunnleggende i prosjektene jeg nå leder. Jeg leder møter og prosesser på hvordan vi skal jobbe sammen i teamet for å nå vårt prosjektmål. Både faglig kompetanse og menneskelige egenskaper er viktige suksessfaktorer.

Utdanning

Jeg liker godt alle utendørsaktiviteter og naturvitenskap falt seg derfor naturlig. Jeg likte ingeniørutdanningen spesielt fordi det var klasser og en forutsigbar struktur i utdanningen. Universitetet ble for meg veldig stort og uoversiktlig. På ingeniørutdanningen var det bra tilgang til veiledning og kontakt med læreren, hvilket jeg trivdes godt med. Naturvitenskap har alltid fasinert meg og alt fra naturfilmer til egene opplevelser har påvirket meg til å ta en realfagsutdanning.