Tine Larsen Angvik

Forsker - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Synger, Katt, Hund, Casual, Sporty, Gourmet, Kaffe Latte, Traktekaffe, Espresso, Fargerik, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Geologi, Dans, Barn, Fargeblyanter

Jobb

Jeg er geolog og jobber som forsker for Norges Geologiske Undersøkelse. Jeg får gjøre mye forskjellig både utendørs og inne. Jeg har blant annet jobbet mye med å finne gull, lage digitale 3D modeller av naturen, lage metoder for registrering av verdifulle geosteder og formidling av geologi på nye måter som for eksempel med interaktive VR-stier. En typisk arbeidsdag for med består i mye 3D teknologi på pc, men den kan også være ute i felt for å kartlegge, plukke steinprøve eller lage tolkninger. Noen ganger jobber jeg litt på laben for å klargjøre analyser av steinprøvene Jeg får alltid bruk for det jeg har lært igjen og igjen og på nye måter. Læringen gjør at jeg kan komme på nye måter å gjøre ting på. Det beste med jobben min er at to dager er aldri like og jeg kan jobbe med mange forskjellige prosjekter som er artig.

Utdanning

Jeg valgte å studere geologi fordi jeg hadde stor interesse i naturen. Jeg brukte mange å på å bestemme meg for hvilken retning jeg skulle velge, men mens jeg tenkte hadde jeg alltid en utejobb. Enten som skiinstruktør, raftingguide eller fjellguide. Dette gav meg mange spørsmål jeg ønsket svar på. Jeg trodde ikke selv at jeg var en person som passet inn i et studieløp med matematikk, fysikk og kjemi. Når jeg derimot selv fant motivasjonen min for geologi, var det lettere å prioritere tiden som måtte investeres for å lære seg disse fagene og til min store overraskelse gikk det fint. Jeg hadde mange planer om å bli advokat eller lege, men dette lå ikke i hjertet mitt slik det gjorde for meg med naturen.

Om meg

Jeg har alltid vært en aktiv person som har drevet mye med ski og padling. Nå har jeg litt mindre tid fordi jeg har to små barn, men jeg er blant annet leder i en padleklubb hvor jeg driver litt med brottpadling og eskimorulle, også benytter jeg sjansen til å gå på ski hver gang det finnes snø i Trøndelag.