Tine Lise Larsen Holte

Prosessingeinør og arbeidsleder - GE Healthcare

Liker

Utendørs, Musikk på øret, Håndverker, Hund, Laid-back, Traktekaffe, Fargerik, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Superhelt

Jobb

Jeg er ansatt som prosessingeniør ved GE Healthcare AS, Lindesnes Fabrikker. Tidligere har jeg vært ved laboratoriet og på utviklingsavdelingen. Idag er jeg arbeidsleder i produksjon i tillegg til å fungere som driftsstøtte. Arbeidet er veldig allsidig, sosialt, og med nye utfordringer og læring hver eneste dag.

Utdanning

Jeg er nysgjerrig av natur og dermed interessert i å vite hvordan ting egentlig fungerer. Jeg var heller aldri særlig glad i fag med vage løsninger eller såklate "synsefag". Dermed lå realfagene i utgangspunktet nokså godt for meg. Kjemi følte jeg var et artig fag når man først ble vant til tankegangen i faget. Det handlet stort sett om logisk tenkning og en liten dose husk! Jeg tok en bachelorgrad i Analytisk Kjemi ved Høyskolen i Agder og Mastergrad i Organisk Kjemi ved Universitetet i Bergen i samarbeid med HiA.

Om meg

Jeg er født og oppvokst i den lille sørlandsbyen Mandal. Her bor jeg med mann og to barn. Jeg er en kreativ person som liker å sysle med mye rart, alt fra strikking til kjøkkenhage og jakt. Jeg liker hjemmelagde saker, og å skape noe nyttig. Jeg er glad i jobben min, og jeg blir lett glad i menneskene jeg omgir meg med.