Tone Funder Rabe

HMS-sjef - Herøya industripark

Liker

Utendørs, Topptur, Lagidrett, Vind i håret, Best med ball, Sydentur, Casual, Sporty, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Forskning, Dans, Barn

Jobb

Jeg har ansvar for HMS og kvalitet på området Herøya industripark, dvs. - å følge opp forurenset grunn, sikringsforhold i industriparken (adgangskontroll, regelverk for internasjonale havn etc.), Industrivern for virksomhetene på Herøya og felles prosedyrer for virksomhetene.

Utdanning

Det er generelt gøy å studere! Du treffer mange mennesker med like interesser både på studiet og på fritiden. En fin overgang å flytte på hybel før man flytter hjemmefra på ordentlig. Man lærer å bli voksen og lærer å tilegne seg kunnskap. Det er ikke mest viktig hva du studerer, men at du studerer. Også er det viktig å fullføre utdannelsen.

Om meg

Har vært veldig ballspillinteressert, men knærne har sagt at det er det slutt på. Nå elsker jeg å være på tur. Langrenn og slalomski om vinteren, skogsturer og sykkel på sommeren. - også har jeg familie; mann og to barn (6 år og 10 år) Jeg kan komme på skolebesøk i Grenlandskommunene Porsgrunn, Skien og Bamble.