Torgeir Bryge Ødegården

Produksjonsingeniør - Equinor

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Vind i håret, Backpacker, Bokorm, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Synger, Spiller, Casual, Traktekaffe, Te, Ettertenksom

Jobb

Jeg fikk jobben etter å ha jobbet som lektor gjennom lederutviklingsprogrammet Teach First Norway. Som produksjonsingeniør er jeg med på å koordinere aktiviteten på Equinors felter i Norskehavet. I lærerjobben ble jeg ekstra god til å prioritere og takle stress. Dessuten har jeg stor nok arbeidskapasitet til å følge opp det som skjer, for det er utrolig mye det går an å ta tak i som produksjonsingeniør.

Utdanning

Jeg havnet tidlig i realistsporet, mye på grunn av det mer eller mindre kunstige skillet folk trekker mellom realister og samfunnsvitere. Det var fag jeg lyktes med, og egen interesse, kombinert med råd om å velge realfag videre, gjorde at jeg endte på sivilingeniørstudiet. Overgangen fra videregående var litt tøff. Der hadde jeg kapasitet til å "pugge boka", mens på universitetet ble stoffmengden så stor at jeg måtte legge om studieteknikken helt. I tillegg hadde jeg fått en del nye hobbyer etter året på folkehøgskolen, som jeg også ville dyrke. Dermed ble det ikke alltid tid til pensumlesingen vi skulle igjennom.

Om meg

På fritiden driver jeg med standup, spiller gitar og skriver. Har med andre ord en ganske aktiv fritid, en vane jeg la til meg som student.