Truls Rødfjell

Systemutvikler - PowerOffice Software AS

Liker

Utendørs, Topptur, Musikk på øret, Te, PC, Mac

Jobb

Jeg jobber til daglig som systemutvikler på et av utviklingsteamene i PowerOffice. For tiden holder vi på med å utvikle et nytt nettbasert regnskapsføringssytem. Jeg fikk jobben på en veldig tradisjonell måte. Poweroffice søkte etter flere systemutviklere for å jobbe med et nytt nettbasert system, og jeg sendte inn søknad, kom på intervju og fikk tilbud like etterpå. et beste med min jobb er muligheten for personlig utvikling. Vi jobber med det nyeste av teknologi som er å få tak i på markedet, og lærer hele tiden nye ting. Vi blir hele tiden utfordret på nye måter og opparbeider seg hele tiden nye erfaringer. Den egenskapen jeg føler at jeg har mest bruk for i jobben er det å bryte små oppgaver ned i mindre oppgaver. Når man jobber med teknologi, må man ha evnen til å tenke logisk steg-for-steg for å komme frem til målet. Evnen til å tilegne seg ny kunnskap er også viktig da vi ofte må lære nye teknologier.

Utdanning

Når jeg nærmet meg slutten av videregående hadde jeg ingen aning om hva jeg ønsket å bli. Grunnen til at jeg valgte IT som utdanningsretning var at jeg hadde generell interesse innen for Data og IT, mye fra spill og lignende. Det virket spennende å ha mulighet til å lære å bruke nyere teknologi til mer produktive ting enn bare lek og morro. Det meste av utdanningen var veldig greit å komme seg gjennom, men det krevde en del arbeid i enkelte fag.

Om meg

Utenfor jobben er jeg glad i å gå på fjellturer. I tillegg liker jeg å reise, samt å gå på forskjellige konserter rundt omkring.