Tuan Phan

Ansvarlig søker - Annet

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Kampsport, Lagidrett, Fotballfanatiker, Backpacker, Digital, Musikk på øret, Synger, Spiller, Casual, Sporty, Gourmet, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Design, Mote, Interiør, Arkitektur

Jobb

Arbeidet vårt setter sine spor i hverdagen. Det er spennende å følge et byggeprosjekt fra start til slutt. Resultatet blir synlig i form av et ferdig bygg. Det finnes flere ulike studieretninger; noen liker å være på selve byggeplassen og lede og velger gjerne anleggsteknikk, andre liker matematiske beregninger av krefter i forskjellige deler av et byggverk. Vi har også en spennende studieretning som heter teknisk samfunnsplanlegging som går ut på å forme byen.

Utdanning

Jeg har alltid hatt en interesse for arkitektur og realfagene. Dessuten interesserer jeg meg for problematikken med global oppvarming og hva vi som ingeniørstudenter kan gjøre for å gjøre noe med det. Til tider kan det være krevendende, men ved å samarbeide med andre og å spørre om hjelp av foreleser så blir litt mindre vanskelig. Byggingeniør er et studium hvor man lærer hvordan man skal konstruere store bygninger. Her får man bruk for det man har lært av matematikk og fysikk.

Om meg

Jeg elsker fotball. Spiller mye FIFA i fritiden og ser fotballkamper. Man U er selvfølgelig laget og Zlatan er spilleren av alle spillere! Ellers prøver jeg å ta være på helsa ved å trene styrke. Synger også i et kor. Mitt motto er: "det man mangler av talent, kan kompenseres med ekstra innsats"!