Ulf Hafseld

Daglig leder - HYOP as

Liker

Utendørs, Digital, Håndverker, Katt, Hund, Gourmet, Espresso, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Best uten boss

Jobb

Daglig leder for et nytt selskap som driver stasjoner som leverer hydrogen drivstoff til biler. Spennende å jobbe i et nytt område som nå er helt i startfasen av utviklingen. Om noen år vil hydrogenbiler bli et aktuelt valg for mange i Norge, og HYOP vil levere drivstoff til disse bilene. Hydrogenet lager vi fra vann og fornybar kraft, uten noen skadelige utslipp under produksjon eller bruk i bilen.

Utdanning

Jeg har alltid synes kjemi var spennende, og det var derfor et naturlig valg å ta ingeniørhøgskole innen kjemiteknikk. Ette å har arbeidet med produksjon av spesialgasser i Norsk Hydro,, og på laboratoriet for kvalitetskontroll noen år, følte jeg et sterkt behov for å få en høyere utdanning innen analytisk kjemi. En Master ga meg en solid bakgrunn og har satt meg i stand til å mestre mange krevende oppgaver i ettertid.

Om meg

Er en utadvendt og blid person som liker å bruke den begrensende fritiden jeg har på sykkel eller ski i marka eller på fjellet, alene eller sammen med familien. Har to jenter i barneskolen som gir meg mye glede. På mørke vinterdager har jeg utviklet en interesse for god vin og mat, og dyrker denne interessen blant annet i en Gourmetklubb.