Vegar Weiseth

Salgsingeniør - Ventistål AS

Liker

Treningssenter, Ekstremsport, Best med ball, Fotballfanatiker, Gambling, Casual, Sporty, PC, Teamarbeider

Jobb

Tidligere jobbet hos Aker Solitions i Trondheim som prosjektingeniør. Nå jobber jeg som salgsingeniør for Ventistål. Vi selger ventilasjonsaggregater og ventilasjonsutstyr til næringsbyggbygg. Oppgavene jeg har i dag er: oppfølging av kunder, beregninger for prosjekter og hjelpe kunden til rett løsning. Man har alltid bruk for det man har lært tidligere, uansett om det er historie, matte eller engelsk. Kunnskap er makt sies det, og det er nok sant. Det beste med jobben min er at jeg får være ute og treffe masse forskjellige folk. Jeg snakker daglig med forskjellige folk, i ulike stillinger, i forskjellige firmaer.

Utdanning

Veien fram til det jeg er i dag er langt fra planlagt. Jeg har vært usikker hele tiden og det har stadig vært forandringer i planene. Advokat eller noe innen økonomi var også noe jeg tenkte på da jeg søkte skole. Jeg strevde med engelsk en god del år. Det har alltid vært mitt svake fag, men gjennom hardt arbeid har dette blitt bra. Realfag er alltid noe jeg har tatt sånn nogenlunde lett. Jeg fikk ikke spesielt gode karakterer fordi jeg trengte tid til å la kunnskapen synke inn, men jeg forsto alltid hva det var snakk om. Jeg valgte realfag fordi jeg ikke ville utelukke noen valg senere. Hadde jeg ikke valgt realfag hadde jeg ikke hatt valget om å bli f.eks. ingeniør.

Om meg

Utenom jobben trener jeg endel, ser masse fotball og annen sport, samt endel serier. Game of thrones, Sons of anarchy og Entourage er favoritter. Også går det endel tid til trening, der vektløfting og olympisk løft er favorittene. Hater dresskoder og liker meg best i joggebukse.