Vegard Åstebøl Larssen

Daglig leder - Stadt Towing Tank AS

Liker

Utendørs, Langtur, Vind i håret, Digital, PC, Mac, Forskning, Design

Jobb

Tester morgendagens skip, båter og andre marine konstuksjoner i et stort testbasseng. Jeg jobber som daglig leder av bedriften og er som regel også prosjektleder for de prosjektene som vi kjører hos oss. Jeg har bruk for nesten alt jeg har lært fordi arbeidet er så utrolig variert fra dag til dag og fordi vi holder på med arbeid i skjæringspunktet mellom forsking/utvikling. Dette krever at man har forståelse for en rekke fagfelt. Min utdannelse gir en fantastisk basis for min jobb.

Utdanning

Glad i ting som beveger seg automatisk. og det å kunne måle ting. Interesse for det marine i tillegg gjør at Teknisk Kybernetikk med Marin fordypning er helt perfekt for mitt interressefelt.

Om meg

Jobber i utgangspunktet veldig mye og bruker fritiden på være aktiv med kroppen. På vinterstid er det langrenn, telemark/alpin og gjerne en tur til Alpene for å stå på ski. Mye trening frem til sykkel/triathlon-sessongen er viktig å få tid til på vårparten. Har vært med på Skåla Opp de siste 6 årene tror jeg. Har meldt meg på endel sykkelritt (Bergen-Voss), mens den store spenningen i år blir Aurland Extreme Triathon.