Vegard Frihammer

Daglig leder - Greenstat AS

Inviter

Rollemodellen er fullbooket og kan ikke inviteres.

Liker

Treningssenter, Lagidrett, Best med ball, Backpacker, Bokorm, Quiz, Synger, Spiller, Håndverker, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Forskning, Astronomi, Superhelt, Dans, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

I dag bruker jeg min tekniske kompetanse til å være en pådriver for å ta i bruk løsninger i samfunnet. Hydrogenstasjon i Bergen, nullutslipps framdriftssystemer for skip og bruk av fornybar energi i olje og gass bransjen er noen av områdene vi jobber med for øyeblikket.

Utdanning

At jeg har en praktisk, faglig bakgunn har vært nyttig i hele min yrkeskarriere. At jeg i tillegg har studert noen år i utlandet har bidratt både til å øke språkkunnskapene og til å sette ting i et annet perspektiv.

Om meg

Glødende opptatt av å gjøre en forskjell og å bidra til at verden beveger seg i riktig retning. Mener at Norge kan og bør ta et større ansvar enn vi gjør i dag. Reiseglad,opptatt med familien (jeg er gift og har to jenter på 7 og 4 år), trening, lese bøker, skriving (gav i 2011 ut boken Ingeniørhåndboken), er sosial.